Pages

Saturday 9 October 2010

Blomster, En Gave Til Din Kjære

Blomster, En Gave Til Din Kjære? Bursdager, Jubileum, Jul, morsdag. Det er ikke til å komme unna at menn må begynne å tenke på hva slags gave din kone ville nyte minst to, tre eller fire ganger i året. Når det kommer til å kjøpe gaver til henne er det den gaven du virkelig ønsker å gi henne hun vil bli mest glad over å få.

Morsdag er egentlig den enkleste av alle helligdager. Du kan hjelpe barna med å lage hjemmelagde kort, brev eller bilder. Dette er gaver hun vil sette stor pris på og passe best på, kanskje mer enn de diamantene du kjøpte henne til jul.Du kan også kjøpe fine blomster til henne. Det er alltid flotte online blomsterinnlevering som leverer blomster via online blomsterbutikk. Gaver laget av ren kjærlighet vil la henne vite hvor dyrebar familien hennes er og hvor mye du og dine barn setter pris på henne. Når det gjelder morsdagen må du tenke ut noen måter å vise henne at du setter pris på henne og elsker henne. Dette kan være så enkelt som å lage frokost til henne, ikke la henne gjøre husarbeid eller rengjøring for denne dagen. Du kan tilpasse tradisjonelle gavekort ved å binde det til velvære som å gi henne et gavekort til et spa for en avslappende ferie.

Jubileer bør bli fulgt av tradisjoner. Du må tenke på hva slags melding du vil sende til henne og deretter fokusere alle gaver eller følelser for den meldingen. Hvis du ønsker å la henne få vite at hun er den vakreste kvinnen i verden, skjemme henne bort med overdådige gaver slik at hun føler seg enda vakrere. Hvis du ønsker å fortelle henne at hun er den snilleste personen du kjenner og du er glad hun valgte deg. Da bør du tenke på noen gaver som returnerer godheten hun viser andre. Noen av de beste jubileumsgaver du kan gi henne er de som minner henne på hvordan det føltes i begynnelsen, når du var svimmel og hadde den rare følelsen i kroppen hver gang dere så hverandre. Kanskje du hadde noen minneverdige datoer. Det å gjenskape disse øyeblikkene kan være en søt måte å la henne få vite at du husker de gangene og ser frem til å lage nye minner som viser at reisen går videre.

Bursdager skal være om å finne den rette gaven som akkurat hun vil ha men samtidig en gave som hun ikke villa ha kjøpt seg selv. Kvinner ønsker ofte å få noen luksus, men ikke kjøp noe upraktisk eller noe som ikke er oppnåelig på det tidspunktet. Utfordringen er å finne de rette tingene for henne og la henne få vite at hun er verdt det. Hvis du ikke er helt sikker på hva det er hun ønsker seg er, kan du sannsynligvis gjette på hva hun kunne tenke seg å kjøpe men er litt for dyrt for det hun vanligvis ville ha kjøpt seg. Gi henne et gavekort til en butikk hun vanligvis ikke ville ha handlet i og la henne vite at du ønsker at hun skal ha alle de fine tingene hun ønsker seg i livet. Kvinner vil vanligvis ikke bli fanget opp i den økonomiske verdien av gaver, så hvis det er lite med penger så kan du gi henne et gavekort til hennes favoritt butikk. I stedet for kostbare spasgavekort så kan du gi henne et gavekort som du har laget selv, på dette gavekortet kan hun innløse massasjer.

Julen er lik en bursdag gave i at du bør tenke på hva hun virkelig ønsker seg men samtidig noe hun vil føle er for upraktisk å kjøpe for seg selv. Å finne ut hva hun ønsker for julen kan være enklere enn du tror, hvis du er villig til å sette av litt tid. Ta henne med på en handletur og se henne se seg litt rundt. Hun vil streife rundt og når du ser hennes øyne lyser opp på et par øredobber eller en fabelaktig genser må du lage et mentalt notat eller et notat på telefonen. Gå tilbake og kjøp det hun var å så på så vil du se henne skinne som en sol når hun får gaven.

Det er flott å overraske dama med blomster. Det er enkelt å bestille blomster online hos en online blomsterbutikk som aiai.no

No comments:

Post a Comment